"Önce Öğren Sonra Beslen" ve "Geleceğimiz Uzay" Konulu Eğitimler

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ) ve Beslenme ve Diyetetik Topluluğu tarafından okulumuz 4.sınıf öğrencilerine   "Geleceğimiz Uzayda" ve "Önce Öğren Sonra Beslen" Konulu Eğitimler Düzenlendi.

Beslenme ve Diyetetik Topluluğu öğrencilerinden Eda Aybala GEDİK, Mine Nur ÇELİK, Tayfun Eren GEYİK, Melike KÖSELER ve Betül AKALAN, okulumuz dördüncü sınıf öğrencilerine beslenmenin önemi, besinlerin içerikleri ve obezite konularında sunum yaptıktan sonra Beslenme ve Diyetetik bölümü ve diyetistenlik hakkında bilgilendirme yaptı. 

Supernova Rocket Team  öğrencilerinden Ahmet Semih MUTLU ve Huzeyfe AKTAŞ ve Beslenme ve Diyetetik Topluluğu öğrencilerinden Cansu ÇELİK, Emine Şevval DAĞLI ve Emre DEMİR dördüncü sınıf öğrencilerimize gezegenler, uzay bilimleri ve uzay araçları ve beslenmenin önemi, besinlerin içerikleri ve obezite şeklinde iki farklı temada sunumlar yaptılar. 

Düzenlenen eğitimlere, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Dr. Öğr. Üyesi Engin DEMİR, Dr. Öğr. Üyesi  Cennet GÖLOĞLU DEMİR ve Arş. Gör. Burak YAPRAK katıldı.Değerli hocalarımıza ve öğrencilerine okulumuzda gerçekleştirdikleri eğitim için teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Bandırma Cumhuriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)