Olası Bir Deprem Ya Da Yangın Anında Neler Yapılması Gerektiği Konusunda Öğrencileri Bilinçlendirmek Amacıyla Okulumuzda Tatbikat Düzenlendi.

İtfaiye ve ambulans desteğiyle gerçekleştirilen tatbikatta acil durum sirenlerinin çalınmasıyla öğrenciler okul binasını kısa sürede boşaltarak okul bahçesinde güvenli bir alanda toplandı. Öğrenciler yangın ve deprem anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün kullanımıyla ilgili İtfaiye ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldı

           Ezine Belediyesi itfaiye ekiplerinin katılımı ile düzenlenen tatbikatta öğrencilere yangın ve deprem anında ne gibi önlemler alınması gerektiği ve nelerin yapılması gerektiği birebir gösterildi. İtfaiye ve ambulans desteğiyle gerçekleştirilen tatbikatta acil durum sirenlerinin çalınmasıyla öğrenciler okul binasını 50sn gibi kısa bir sürede boşaltarak okul bahçesinde güvenli bir alanda toplandı. Öğrenciler yangın ve deprem anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün kullanımıyla ilgili İtfaiye ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldı. Tatbikat uygulamalı yangın tüpü kullanımı ve öğrencilerimize ambulans ve itfaiye araçlarının tanıtılmasıyla sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Ezine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)