Okulumzda Ocak Ayı Kts Kapsamında Kur'an - I Kerim'in Ana Konuları ve Muhtevasına Yönelik Öğrencilere İlgili Ders Öğretmeni Ya Da Akademisyenlerce Seminerler Düzenlendi.

Konya İlinin  Cihanbeyli İlçesine  bağlı Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulu  olarak Ocak Ayı KTS Etkinliği kapsamında öğrencilerimize  okulumuzun konferans salonunda Cihanbeyli İlçe Müftülüğümüzde görev yapan Din Hizmetleri Uzmanı Ali DUYGUN ve Vaize Gülhan YILDIRIM bir araya gelerek öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Ayrıca okulumuzda bulunan bir çok öğretmenimiz de öğrencilerimizle birlikte konferansa iştirak etmişlerdir.

        Din Hizmetleri Uzmanı Ali Duygun , Kur'an'ı Kerim'in genel muhtevası ve içeriği hakkında iki oturum şeklinde bilgi vermiş ve öğrencilerimizin  sorularını  cevaplamıştır.  Vaize Gülhan Yıldırım ise Kur'an'ı Kerim de yer alan Ashab-ı Keyf kıssanı atlamış ve gençlerin bu kıssadan çıkarmaları gereken dersleri dokuz maddede sıralayarak öğencilerin dikkati bu konuya yoğunlaşmasını sağlamıştır. Ayrıca güncel örnekler vererek konunun daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunmuştur. Katılımlarından ötürü Ali Duygun ve Gülhan Yıldırım 'a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Cihanbeyli Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)