Okulumuzun Yapımını Üstlenen Hayırsever Av. Mail Büyükerman'a Ziyaret

Cumhuriyetten bugüne ilimiz eğitimine katkı sağlayan hayırseverlerimize, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan 2021 yılı takvimlerinde yer vererek kendilerine minnet ve şükranlarımızı sunduk.

Hazırlanan 2021 yılı Vefa-1 takvimleri, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT , yapımını üstlendiği Av. Mail Büyükerman İlkokulu Müdürü F. Zehra DOĞAN, Müdür Yardımcısı Nilüfer ÇETİNTAŞ ve Av. Mail Büyükerman Anaokulu Müdürü Serpil ALBAYRAK  tarafından iyilik defterlerine silinmeyecek bir not düşmenin haklı gururunu ve sevincini yaşayan hayırseverlerimiz ve yakınları ile paylaşılarak, kendilerine bir kez daha teşekkür edildi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CIRIT ; "Hayır bir gönül işi, hayır bir sevda işi, hayır bir arzu, istek işi. Her şeyden önce vefatından sonra da kendilerini rahmetle yâd etme işi. Onun için hayırseverlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Vefat eden ve hayatta olan her bir hayırseverimizden Allah razı olsun. Çünkü dualar aldınız, geleceğe ışık tuttunuz. Eğitime her alanda katkı sağladınız." diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Hayırsever Av. Mail BÜYÜKERMAN bu anlamlı hediye için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan CIRIT'a teşekkürlerini ileterek kendi yazmış olduğu kitaplardan hediye etti ve ziyaret için duyduğu mennuniyeti dile getirdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Eskişehir Tepebaşı Avukat Mail Büyükerman İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)