Okulumuzun Koordinatörlüğünde Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması İle Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması İl Finalleri Gerçekleştirildi

Okulumuz koordinatörlüğünde Fatih Erkek Yatılı Kur’an Kursu Konferans Salonunda Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri “Genç Bilâller” Ezan Okuma ve “Kur’an’ın Genç Muhafızları” Hafızlık Yarışmaları Uşak Finalleri 30 Kasım 2023 Perşembe günü Fatih Erkek Kur’an Kursu Konferans Salonunda yapıldı. 

İl Finalleri programına Uşak İl Müftü Yardımcısı Sn. Ayşegül MÜFTÜOĞLU KURT, Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sn. Ahmet AYDIN ve Eğitime Destek Platformu Ege Bölgesi Başkanı Sn. Ali İhsan UZUN başta olmak üzere Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program; Okulumuz öğrencisinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Uşak il finallerinde ilimiz merkez ve ilçelerinde bulunan Anadolu imam hatip lisesi öğrencileri yarıştılar. 

Juri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda bölge finallerinde ilimizi temsil edecek öğrencilerimizi tebrik ediyor; il finalleri programımıza katılımlarıyla onurlandıran Uşak İl Müftü Yardımcısı Sn. Ayşegül MÜFTÜOĞLU KURT, Din Öğretimi Şube Müdürümüz Sn. Ahmet AYDIN ve Eğitime Destek Platformu Ege Bölgesi Başkanı Sn. Ali İhsan UZUN’a; evsahipliği ile programımızın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Fatih Erkek Yatılı Kur’an Kursuna; kıymetli öğrencilerimize ve saygıdeğer öğretmenlerimize okulumuz Uşak Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Merkez Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)