Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmenlerimize Bilgilendirme

Okulumuza atanacak öğretmenlerimizin akıllarında yer alan soruları gidermek ve bilgilendirme amacıyla bu haberi yayınlıyoruz.

 

Soru: Karatay Ortaokulu Batman´ın neresindedir?
Cevap: Okulumuz Batman il merkezi sınırları içerisindedir. Ancak Öğretmen Evi, Polis Evi, Batman Park, WorldMar gibi mekanların bulunduğu ve Diyarbakır Caddesi olarak ifade edilen bölgeye uzaklığı 4-5 km´dir.

Önemli: Okulumuz Karatay Tuğla Fabrikasının bulunduğu bölgede yer almamaktadır. Güneykent Mahallesi, Çamlıca Mahallesi olarak bilinen ve Batman´ın ilk yerleşkesinin yer aldığı bölge içerisinde bulunmaktadır.

Soru: Karatay Ortaokuluna ulaşım nasıl sağlanır?
Cevap: Okulumuzun ulaşımı çok rahattır. 5 ve 6 numaralı belediye otobüsleri ile Beyaz başlıklı mobil-cezaevi minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Beyaz başlıklı Mobil-Cezaevi minibüslerinin 5-10 dakikada bir seferi vardır, fakat belediye otobüslerinin sefer süreleri genelde 30 dakikada birdir. Özel aracı olan kişiler için ise okula ulaşım 5-10 dakika arası sürmektedir.

 

Soru: Sınıf Mevcutları Nasıl?
Cevap: Okulumuzun öğrenci sayısı 1100 civarıdır. 35 dersliğimiz bulunmaktadır. Ortalama sınıf mevcutlarımız 30-35 öğrenciden oluşmaktadır.

 

Soru: Okulunuz sabahcı-öğlenci midir?
Cevap: Okulumuz tam gün eğitim vermektedir.  Ders saatlerimiz 8.00 ile 14.30. Yaz-kış saati uygulamasına göre bu saatlerde değişiklik olabilmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Batman Merkez Karatay Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)