Okulumuzu Tanıyalım

OKULUMUZU TANIYALIM

Karaman'ın Merkez ilçesinde yer alan okulumuzun şehir merkezine olan uzaklığı 36 kilometredir. Yaklaşık 30-35 dakika sürmektedir.

           Ferah, sessiz ve güzel bir konuma sahip olan okulumuza ulaşım şahsi araçlar ile ulaşmak mümkündür. Bugün 7 derslik (2 tanesi kurum dışı olmak üzere), 68 öğrenci,  alanında uzman, genç ve dinamik öğretmen kadrosu ile eğitim - öğretime devam eden okulumuz bir aile sıcaklığı ile öğrencilerini kucaklamakta, " 

           Sınıflarının tamamı geniş ve ferah olan okulumuzda çocuklarımız için gerekli donanıma sahip fen laboratuvarı ve kütüphane bulunmaktadır.

           Öğrencilerimizin sadece zihinsel yönden değil aynı zamanda bedensel yönden de gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bu amaca hizmet etmek üzere okul bahçesinde halı sahamız mevcuttur. Ayrıca köy içerisinde yer alan spor tesisinide kullanmak mümkündür

           Tüm hijyen şartlarının sağlandığı yemekhanemizde  sağlıklı yiyeceklerle beslenen öğrencilerimiz " Okulum Temiz Belgesi" olan okulumuzda temiz ve hijyenik ortamda eğitim öğretim almaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Kızılyaka İlkokulu

Kaynak:https://kizilyaka70.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzu-taniyalim_13253025.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)