Okulumuzdan Yönetici Olarak Giden Öğretmenlere Veda Yemeği

 

2014-2015 Eğitim-öğretim yılının 1. Döneminin son günlerini yaşadığımız şu günlerde, okulumuzda güzel bir gün geçirdik. Hem 1. Dönem sonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşamak, hem de okulumuzdan başka okullara tayin olan iki öğretmenimiz ile vedalaşmak amacıyla bir kısır günü düzenledik.

 

Okulumuz bayan öğretmenlerinin hazırladığıkısırla öğle yemeğimizi yedikten sonra, öğretmenlerimize plaket verme törenini gerçekleştirdik.

 

Okulumuzda yıllardır idarecilik yapan, sevgili Erdinç Pekmezci öğretmenimiz Hürriyet Ortaokulu’na müdür yardımcısıolarak atandı. Erdinç öğretmenimizeyeni görevinde sağlık, mutluluk ve başarılar diler ; okulumuz adına kendisiyle gurur duyduğumuzu ifade ederiz.

 

Okulumuzun coğrafya öğretmeni olanİlknur Ürkmez ise Akköy Turizm Otelcilik Lisesine müdür yardımcısı olarak atanmıştır. İlknur öğretmenimizin de yeni meslek hayatında sağlıklı, mutlu günler geçirmesini diler, kendisini tebrik ederiz.

 

Bu doğrultuda okul müdürümüz İbrahim Zıblak giden öğretmenlerimize okulumuz adına plaket vererek, onlara okulumuzda gösterdikleri gayret ve başarıdan ötürü teşekkürlerini iletti.

 

#Güle Güle Gidin ERDİNÇ Öğretmenim, İLKNUR Öğretmenim,

 

Bizleri asla unutmayın! Biz sizi unutmayacağız!

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Pamukkale Yaşar - Saniye Gemici Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)