Okulumuzdan Haberler

KASIM: 16-20 Kasım 2020 tarihleri arası ara tatildir. Ara tatilde yüz yüze eğitim ve canlı dersler yapılmayacaktır. Öğrencilerimize ara tatilde iyice dinlenmelerini tavsiye ederiz.

KASIM: Okulumuzda 5. sınıflara yüz yüze eğitim 2 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 09:00'da başladı

 

EKİM: Okulumuzda sürekli görevlendirilen polis 12 Ekim 2020 Pazartesi günü görevine başlamıştır. Okulumuz ve çevresi artık daha güvenlidir.

EKİM: Okulumuzda 8. sınıflara yüz yüze eğitim 12 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 09:00'da başladı. Okulumuzda Covid-19 pandemisine karşı gereken önlemler alınmıştır. Okulumuzda sık kullanılan yerler sürekli temizlenip dezenfekte edilmektedir. Öğrencilerimizden hastalık şüphesi olanların okulumuza gönderilmemesi, gecikmekden sağlık kuruluşuna götürülmesi gerekmektedir.

EKİM: Okulumuzda tüm derslerin öğretmenleri mevcut olup hepsi öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için canla başla çalışmaktadırlar.

 

EYLÜL: Okulumuzda Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Arapça, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Eylül ayında göreve başlamıştır.

EYLÜL: Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni olup geçici görevle müdür yardımcılığı yapan Oğuz Okta, okulumuzda öğretmen olarak görevine devam etmektedir.

EYLÜL: Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni iken okulumuza müdür yardımcısı olarak atanan Ali Açar, 14 Eylül 2020 tarihinde göreve başlamıştır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Yıldırım Anadolu İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)