Okulumuzdan Filistin'e Destek Kermesi

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden

Filistin’deki kardeşlerimize destek kermesi yapıldı.

        Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden Filistin’deki kardeşlerimize destek kermesi yapıldı.

       12 Ocak Cuma günü Okulumuz Değerler Kulübü tarafından “Vakti Kuşanmak ve ÇEDES Projesi” kapsamında Filistin’e Destek Kermesi düzenlendi. Öğrenci, öğretmen, veli ve ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ve sabah saat 09.00’da başlayan kermesimiz öğleden sonra saat 15.30’a kadar devam etti.

    Oldukça bereketli geçen kermesimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İ. Rahman Köse, Şube Müdürümüz Sayın Alper Yıldız, TİMDER Başkanı Sayın Ali Alparslan, İHH İlçe Başkanı Sayın İsa Şahin, AGD İlçe Başkanı ve ekibi, sivil toplum kuruluşları, diyanet temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve hemen her okuldan öğrenciler ve çok sayıda velimiz ve vatandaşımız katıldılar.

        Yaklaşık bir aydır heyecanla, şevk içinde hazırlanılan, çok büyük emek verilen kermesimize sabah saatlerinde velilerimiz gerek kendisi gerek öğrenciler ile el emeklerini göndererek sıcak sıcak su böreği getirerek güne başladılar. Öğleden sonra velilerimiz tarafından sıcak keşkek ve tavuklu pilav getirilerek ikramları yapıldı. Kermes süresince okulun bahçesinde sıcak bazlama, börek ve semaver çayı ikram edildi.

      Herkes elinden gelenin fazlasını vererek kermesin ruhunu canlı tuttular. Gazze için yapılan bu kermeste öğrencilerimizde adeta en çok biz yardım edeceğiz telaşesi ile hayırda yarıştılar. Dualarını da esirgemeyen bu koca yürekli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, halkımız sayesinde verimli bir kermesimiz gerçekleşmiş oldu.

   Kermesimizden elde edilen gelir Türkiye diyanet Vakfı aracılığı ile Gazze’de İsrail zulmü ve soykırımı altında yaşayan yok edilmeye çalışılan kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

      Okul müdürümüz Mehmet Türkan, "Kermesimize emek veren başta kulüp öğretmenleri İbrahim Altun ve Ayşe Kurtoğlu olmak üzere olmak üzere gönülden ve yürekten destek veren, dersi olsun olmasın okula gelerek kermesimize destek veren, katkı sağlayan, düzenleyen yönlendiren ve yöneten öğretmenlerimize, öğrencilerimize. Destek veren velilerimize İlçemizin Sivil Toplum Kuruluşlarına, okul müdürlerine kısaca emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

       Biz de emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hayırda yarışılan daha nice programların olması dileği ile...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Terme Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)