Okulumuzdan Etwinning Projesi!

 İnönü Anaokulu olarak eTwinning'deki ilk projemizin kabul edilmesinin heyecanını yaşıyoruz.

eTwinning; Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eden Dünyanın en büyük proje ve eğitim platformların biridir.

Kelime Koleksiyonum projemiz ile çocuklarımızın dil gelişimlerini desteklemeyi, sözcük dağarcıklarını geliştirmeyi ve kendini ifade etme becerilerini arttırmayı amaçlıyor; kitap ve kitap okuma sevgisini kazanmaları için bu projeyi uyguluyoruz.

Kelime Koleksiyonum ile aynı zamanda okul - aile iş birliğini artıracak; aile katılımını güçlendirecek çalışmalarımızı hayata geçireceğiz.

23 Nisan'a kadar sürecek projemizde; okul müdür yardımcımız H.Anıl Katkat; öğretmenlerimiz Fatmanur Önal, Saliha Öztürk, Esma Yıldız, Tuğçe Nur Bektaş ve Hicran Doğru öğretmenlerimizle birlikte toplamda 6 katılımcı ile bulunmaktayız.

Projemiz Nehir, Okyanus, Irmak, Deniz ve Damla Sınıflarımızda uygulanacak olup, proje sonunda düzenleyeceğimiz imza günü organizasyonu ile ürünlerimizi sergilemeyi planlıyoruz.

Proje çalışmalarımızda bizlere destek olmak isteyen tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Projemizin instagram sayfasını ( @kelime_koleksiyonum ) takip etmeyi unutmayın!


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Akyazı İnönü Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)