Okulumuzda Yenilik ve Temizlik Bitmiyor

Okulumuzda yenilikler hızla devam ediyor. 

Sınıflarımız boyandı. Tuvaletlerimizdeki koku probleminden kurtulmak için gerekli bakım ve onarım çalışması yapıldı. Öğrenci girişimizdeki su toplanması sorunu da zorlu bir tadilat sürecinden sonra çözüldü. Okulumuzun önünden geçen caddede sürücülerin hızlı geçişlerinin önlenmesi için okul aile birliğimizle ortaklaşa yaptığımız başvuru sonucu Belediye tarafından gerekli çalışmalar yapıldı. Sınıflarımız daha güzel ve düzenli görünsün diye panolarımız ve askılarımız yenileniyor. 

Boya çalışmalarının ardından perdeler yıkandı, sıralar temizlendi, okul baştan aşağı yıkandı. Her uzun tatil döneminde yapıldığı gibi dip köşe temizlik yapılarak, Okulumuz öğrencilerimiz için hazırlanıyor.

Tüm bu çalışmalarda üzwrlerine düşen görevi hakkıyla yapan yardımcı hizmetlerden sorumlu personelimiz Güldane Sallabaş, Hayrettin Eker, Seyhan Sönmez, Zeynep Dertli ve gönüllü çalışanlarımız Nihat Sallabaş ve Yiğit Sallabaş'a, tamirat tadilat işlerinde gönüllü olarak bize yardım eden Mustafa Eken, Hakan Gören ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Hürriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)