Okulumuzda Yangın Tatbikatı

Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Afete Hazırlık Kulübü olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı"  işbirliğiyle yangın tahliye ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

                        Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Afete Hazırlık Kulübü olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı"  işbirliğiyle yangın tahliye ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirilmiştir.Kulüp yıllık çalışma planında belirttiğimiz üzere öğretmen, öğrenci ve personelimize afete karşı doğru davranış şekilleri geliştirme ve kendilerini korumalarına dönük bir farkındalık çalışması gerçekleştirilmiştir.

                        İtfaiye Amiri Ali Ekber TOSUN başkanlığındaki ekip tarafından yangın çeşitleri, afet müdahale usulleri ve teknik müdahale ve söndürme çeşitleri hakkında seminer verilmiştir. Daha sonra başta okul müdürümüz Muammer Soylu, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yangın tahliye ve yangın söndürme tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Organizasyonu gerçekleştiren okulumuz Afete Hazırlık Kulübü rehber öğretmenlerimiz; Şule BARAZ, Yeter Saip SERFİÇELİ ve Hülya AYDEMİR'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Tatbikat sonrası tatbikat alanının temizliğini sağlayan Gölbaşı Belediyesi temizlik ekiplerine teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)