Okulumuzda Tübitak Bilim Şenliği ve Tarihi Değerlerimiz Sergisi

25.05.2015 Pazartesi günü Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi bahçesinde 1.’si düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Tarihi değerlerimiz sergisi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU ANADOLU LİSESİNDE TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ ve TARİHİ DEĞERLERİMİZ SERGİSİ AÇILDI.

25.05.2015 Pazartesi günü Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi bahçesinde 1.’si düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 

Okul Müdürü Murat AYDIN günün anlam ve önemini belirten konuşmasında ‘Matematik ve Fen  Bilimleri alanlarında öğrencilerimize merak, ilgi ve hayalleri­ni sergileme fırsatı vermek, aynı zamanda düşünce ve duygu dünyalarını dışarı yansıtma, proje ve etkinlik olarak toplumla paylaşma, bir hayal dünyası oluşturmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen bu etkinlikte matematik alanında 7, fizik alanında 12, kimya alanında 13 ve biyoloji alanında 8 olmak üzere toplam 40 adet proje sergilenmiştir. Ayrıca bilim şenliği alanında Terme ilçemizin tarihini gözler önüne seren ‘ Geçmişten Geleceğe Nesilden Nesile Tarihi Eserlerimiz’ sergisi de bulunmaktadır.’ dedi.

Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi’nin TÜBİTAK işbirliğinde düzenlediği bilim fuarı İlçe Milli Eğitim   Müdürü Özer ERSOY, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vahit DURAN ve Cuma ARPACI  , TÜBİTAK Bilim Fuarları izleme Sorumlusu, Letonya’dan ilçemizdeki okulları incelemek amacıyla gelen belediye meclis üyesi, öğretmen ve medya mensuplarından oluşan bir ekip ve pek çok davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Terme Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)