Okulumuzda Topu Açılış Töreni

 

İsmail Özseçkin İlkokulu ve Ortaokulu olarak 5 adet bağımsız bölümün toplu açılışını, çok amaçlı salonumuzda gerçekleştirdik.

Okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılan açılış törenine Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sevcenur ÖZCAN, İsmail Özseçkin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sayın Fatma ODABAŞI,  yönetim kurulu üyelerinden sayın Bayram ÜNAL, vakıf sekreteri sayın Gözde Hanım, mahallemizin muhtarı sayın Yüksel KILIÇ,  emekli öğretmenler, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve medya temsilcileri katıldılar.

Okul müdürümüz Adem YILDIZ konuşmasında "Bugün açılışını yapacağımız FeTeMM  atölyesinin, en az 5 değişik sanat çalışmasının yapılabileceği tasarım beceri atölyesinin ve ünlü sanatçımız Sezen AKSU'nun ismini taşıyan kütüphanemizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu eserleri okulumuza kazandıran  İsmail özseçkin Vakfı'na ve Avukat Yasin SAĞLAM'a yürekten teşekkürlerimi  sunuyorum." dedi. Vakıf Başkanı Dr Fatma Odabaşı konuşmasında " Okul İdaresi ile  iyi bir iletişimimiz var. Öğrenciler için yapılacak projelerde her zaman yanınızdayız" diyerek desteklerini devam ettireceklerini belirtti. Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Sevcenur ÖZCAN ise konuşmasında " Bu okulda çok güzel bir iklim var, iletişim noktasında ilişkiler arzulananın çok çok üzerinde.  Niyetler iyi olduğu sürece yardım severlerimiz  her zaman bizleri destekleyeceklerdir." diyerek okuldaki olumlu atmosfere dikkat çekti. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beykoz İsmail Özseçkin İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)