Okulumuzda Siyer Yarışması Düzenlendi.

"Peygamberim´i Seviyorum, O´nun Yolunda Yürüyorum." Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri arasında siyer yarışması düzenlendi. 

 

 

     Günkırı İmam Hatip Ortaokulu Siyer Dersi kapsamında yürütülen "Peygamberimi Seviyorum, O´nun Yolunda Yürüyorum" projesi okulumuz öğrencilerinin yoğun ilgisiyle devam etmektedir. Şiir kategorisinde 7/A sınıfından Ferhat AKKAL birincilik olan tableti hak eden isim oldu. En çok Salavat-ı Şerife getiren öğrencimiz 5/A sınıfından Emre İÇKAL oldu. Ayrıca en çok hadis-i şerif ezberleyen ve birinciliği paylaşan 7/A sınıfından Muhammed KAÇMAZ ile 7/B sınıfından Mercan BENZER de ödül olarak birer tablet kazandılar.

 

     Siyer bilgi yarışmasında ise birincilik ödülü olan tablet ve çikolata sepetini İmam Hatip 5/A sınıfından Özer İÇKAL aldı. Tam okul seti kazanan ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimiz ise sırasıyla Besra ÖZKIR ve Sedef SEVİNİŞ oldu. Ayrıca ilk üçe giren öğrencilerimiz ilçe genelinde İmam Hatip 5. Sınıflar arasında okulumuzun düzenlediği siyer yarışmasına girmeye hak kazandılar. Okul müdürümüz Sedat Duygu, öğrencilerimize Peygamberimizin hayatında hep emin olarak tanındığını, öğrencilerimizin de aynı şekilde güvenilir ve dürüst bireyler olmaları gerektiğini belirtti.

 

      Yarışmayı kazanan ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmayı organize eden ders öğretmenimiz Mihraç KULU´ya ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bitlis Güroymak Günkırı Ortaokulu

Kaynak:https://gunkiriortaokulu.meb.k12.tr/icerikler/okulumuzda-siyer-yarismasi-duzenlendi_1729268.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)