Okulumuzda Sınavlar Başlıyor

Okulumuz Zümre Başkanları Kurulu Toplantımızı yaparak Sınav Takvimini Belirledik. 5.6.7.8. sınıflarımızın sınavları 9-13 Kasım haftasında planlı bir şekilde covid-19 tedbirleriyle yapılacak.

Ölçme ve değerlendirme uygulamalarında öğrencilerimizin oturma planı; fiziki mesafeyi koruyacak şekilde, maske kullanımı ve hijyen kuralları dikkate alınarak gerçekleştirilecektir.

Sınav yapılacak dersler:Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İnkılap Tarihi, Yabancı Dil, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

-Sınavı yapılacak her bir ders için sınav süresi bir ders saati olarak planlanacak ve sınav bu süreye uygun olarak hazırlanacaktır. 

Öğrencilerin yüz yüze eğitim, canlı ders ve/veya EBA TV takip ve ders etkinliklerine katılımlarına göre her bir dersin haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2, haftalık ders saati sayısı 2'den fazla olanlara ise 3 ders etkinliklerine katılım puanı verilecektir.

 -Görsel sanatlar, müzik, beden eğitimi ve spor, teknoloji ve tasarım, bilişim teknolojileri ve yazılım ve seçmeli derslerde sınav yapılmayacaktır. Bu derslerin dönem puanı ders etkinliklerine katılım puanı ve varsa proje puanları ile oluşturulacaktır. 

-Proje ve ders etkinlikleri uygulamalarının dersin özelliğine göre yüz yüze veya canlı ders ve e-posta gibi ortamlarda sunulabilmesi sağlanacaktır. 

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)