Okulumuzda Regaip Kandili Programı Gerçekleştirildi.

Okulumuzda 11.01.2024 tarihinde İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin rehberliğinde, manevi havasını solumaya başladığımız mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili programı gerçekleştirildi. 

Programın açılış konuşmasını Okul müdürümüz sayın Turan Bilge KUŞCU gerçekleştirdi. Müdürümüz yaptığı konuşmada üç ayların önemine değinerek " Değerli öğrenciler, Rabbimizin bizlere rahmet ve mağfiret kapılarını açtığı, fırsatları belirli gün ve gecelerle bizlere sunduğu mübarek zaman dilimine giriyoruz. Hepimiz öncelikle birer müslüman olarak daha sonra da örneklik misyonunu üzerine yüklemiş birer imam hatipli olarak bu zamanları en güzel şekilde kulluk bilinci içerisinde geçir idrak etmemiz gerekiyor. Bizleri bu aylara ulaştıran Rabbimize hamd olsun diyor, mübarek üç ayların ülkemiz ve bütün islam alemi için hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Programın sonunda öğrencilerimize İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Beyza Nur KAYMAZ ve öğrencilerimizin binbir emekle hazırlamış oldukları kandil simitleri ikram edildi. Kısa bir konuşma yapan Öğretmenimiz Beyza Nur KAYMAZ "bu ikramın sadece bir simitten ibaret olmadığını bu günler vesilesiyle yapılan bu ikramların müslümanlar ve bütün insanlar arasında birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma ruhunun yeniden canlandırılmasına ve ata mirasımıza, kültürümüze sahip çıkmaktır."  ifadelerine yer verdi.

Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Nurdağı Nurdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)