Okulumuzda Mustafa Tunalı'yı Anma Programı Yapıldı

OKULUMUZDA MUSTAFA TUNALI'YI ANMA PROGRAMI YAPILDI

 

Kestel'de eğitime ve İmam Hatip okullarına gönül vermiş okulumuzun ismini aldığı merhum Mustafa TUNALI'nın anısına anma programı düzenlendi. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırladığı programa Mustafa TUNALI'nın yakın akrabaları, okul müdürleri, Kestel’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldılar.

Mustafa Tunalı'nın eşi, oğlu, kızı ve yakın akrabalarının da katıldığı programda duygu yüklü anlar yaşandı. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şiirler, İlahi grubunun sunumu ve Mustafa TUNALI'nın hayatını anlatan video gösterisiyle program devam etti. 

Programda daha sonra Oğlu Hüseyin TUNALI'nın babası Mustafa TUNALI'yı anlattığı bölümde duygulu anlar yaşandı. Mustafa TUNALI’nın örnek şahsiyeti, eğitime adanmış bir ömür sürdüğü, hiçbir zaman boş durmadığı, yardımseverliği, Kestel İlçemize yapmış olduğu hizmetleri anlatan Hüseyin TUNALI programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Daha sonra Mustafa TUNALI’nın eşi de kısa bir konuşma yaparak programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Programın devam eden dakikalarında Mustafa TUNALI’yı yakından tanıyan akraba ve arkadaşları hatıralarını paylaştılar.

Programın son bölümünde Mustafa TUNALI için öğrencilerimiz tarafından okunan 3 Hatim’in duası yapıldı.Merhum Mustafa TUNALI’nn ailesi tarafından okulumuzdaki tüm öğrencilere ikram yapılarak program sona erdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Kestel Mustafa Tunalı İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)