Okulumuzda Mezuniyet Töreni ve Yıl Sonu Sergisi Yapıldı.

Programımıza İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Kemalettin Gençer, Deniz Algın, Mehmet Faysal Kayan, ilçemiz okullarında görev yapan okul müdürlerimiz ve veliler katıldı.

Yıl Sonu Sergisi ile başlayan programımızda, şube müdürlerimiz ve beraberindeki heyet öğrencilerimizin ve velilerimizin yaptıkları ürünleri incelediler. 

Velilerimizden Neslihan Gümüş’ün anlamlı konuşmasıyla başlayan Mezuniyet Töreni’nde, özel eğitim öğretmenimiz Funda Özkan Boynuuzun’un konuşmasıyla program devam etti.

Okul müdürümüz İlyas Bubuş konuşmasında, eğitim öğretim yılı boyunca yoğun çalışmalar gösteren öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü sn. Kemalettin Gençer, bu özel günde öğrencilerimizin mutluluklarına tanık oldukları için çok sevinçli olduklarını ve mezun olan öğrencilerimizin eğitim sonrası hayatlarında her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Öğrencilerimize diplomalarını şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimiz takdim ederek, öğrencilerimizi tebrik ettiler.

I.Kademe öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Bir Başkadır Benim Memleketim” ront gösterisi ve devamında piyano ve ritim grubu, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Programın sonunda öğrencilerimiz her alanda olduğu gibi spor alanında da başarılarını sergilediler. Balon Patlatma ve Yumurta Taşıma yarışmasında kıyasıya rekabet ettiler.

Yoğun geçen programın ardından sınıf öğretmenimiz Murat Ulutaş ve orkestra arkadaşları, katılanlara müzik ziyafeti sundu.

Mezun olan öğrencilerimiz ve bu öğrencilerimizin gelişiminde çok büyük katkısı olan öğretmenlerimizle Veda Pastası kesilerek program sonlandı.

Yıl Sonu Sergisi Ve Mezuniyet Töreni programımıza katılım göstererek bizleri mutlu eden başta şube müdürümüzlerimiz olmak üzere, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. 

Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Btso Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)