Okulumuzda Mevlid - İ Nebi Programı Gerçekleştirildi.

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Programı okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Salih POÇANOĞLU, İlçe Jandarma Teğmen Harun ÖZDEMİR,  İlçe Emniyet Amiri Murat TEKİNASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf SARAÇ, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Turgay TEMEL, İlçe Müftüsü Nuri İLKATMIŞ, kurum amirleri, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Programımız İstiklal Marşı'nın okunmasın akabinde okul müdürümüz Sayın Yücel Şimşek ÇELİK'in konuşması ile başladı. Kuran Tilaveti, Sinevizyon gösterisi, Peygamber efendimiz ile ilgili hadislerin okunması, Peygamber efendimizi örnek alıyorum temalı video gösterisi, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Oratoryo ( veda hutbesi) ile programımız sonlandırıldı. Programa gelen misafirlerimize kandil simidi ikram edildi. Programı hazırlayan Medine BAYINDIR, Fulya AKBAYRAK hocalarımıza ve programda görev alıp bize duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Programından ardından İlçe Kaymakamımız Salih POÇANOĞLU'nu ve misafirleri makamında ağırlayan okul müdürümüz Yücel Şimşek ÇELİK katılımlarından dolayı Kaymakamımıza ve beraberindeki misafirlere teşekkür etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Artvin Ardanuç Ardanuç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)