Okulumuzda Kuaförlük ve Erkek Berberliği Dallarında Usta Öğretici ve Uzman Olarak Görevlendirilmek İsteyenler Hakkında Duyuru. . .

Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2015

 

DUYURU

 

İlgi: Halk Eğitim Faaliyetlerinin Uygulanmasına dair Yönerge

İlgi Yönergenin 9.maddesi gereği  2015/2016 Eğitim Öğretim yılında Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Kuaförlük ve Erkek Berberliği meslek dallarında Ek Ders Ücreti Karşılığında  Uzman ve Usta Öğretici olarak görevlendirilmek isteyenlerin aşağıda belirtilen başvuru evrakları ile birlikte  14 Ağustos 2015 tarihi saat 17:30’a kadar Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 

BAŞVURU EVRAKLARI

1-Kimlik Fotokopisi                                                    2- Diploma (Varsa Transkript ile birlikte)

3- İkametgâh Belgesi                                                4-Sağlık Raporu       

5- Görev Alma İsteğini Belirtir Dilekçe                          6-Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesi

7- Adil Sicil Kaydı                                                       8- Varsa daha önce görev yaptığına dair belge 

 

 

USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAAT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...

 

ÜCRETLİ UZMAN VE USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRİLMESİNDE ARANILAN ŞARTLAR:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Yabancı uyrukluların görevlendirilmesinde Türkiye’de görev yapacak yabancı uyruklu öğretmenlerle ilgili şartlar aranır,

b) 18 yaşından küçük olmamak,

c) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

ç) Taksirli veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kışkırtıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı, resmî ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

d) Görevli olacağı kurs süresince askerlik ile ilişkisi bulunmamak.

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak. Engelli kişilere yönelik düzenlenecek kurslarda engel grupları dikkate alınarak engelli uzman ve usta öğretici görev yapabilir.

 

USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAAT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...

 

GÖREVLENDİRMELERDE ÖNCELİK SIRALAMASI

MÜRACAAT SONRASI SIRALAMALAR AŞAĞIDAKİ ŞARTLARA GÖRE YAPILACAKTIR.

         1-Ek ders ücreti karşılığında uzman ve usta öğretici görevlendirilmesinde; öncelikle çevredeki yüksek öğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi, öğretim görevlileri, alan uzmanları, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli öğretmenler ve diğer resmî ve özel kurum ve kuruluşlarda çalışan uzman kişiler, emekli; öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, alan uzmanları, öğretmenler ve kadrolu usta öğreticiler ile Bakanlığa bağlı yaygın eğitim kurumlarında en az iki kurs dönemi başarılı şekilde uzman ve usta öğreticilik yapmış olanlar, öğreticilik yapabilme yeterliliğine sahip olup herhangi bir kurum ve kuruluşta veya kendi adına sigortalı çalışanlardan karşılanır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Merkezefendi Vali Necati Bilican Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)