Okulumuzda Karne Heyecanı ve Müdürümüz Hüseyin Durmuş'un Mesajı

OKULUMUZDA KARNE HEYECANI VE OKUL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN DURMUŞUN MESAJI

Kıymetli Meslektaşlarım,  Değerli Veliler,  Sevgili Öğrenciler,

                 Huzurlu ve başarılı bir yarıyılı geride bırakarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatiline girmekteyiz.

                Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın yaşanmasına katkıda bulunan değerli yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli velilerimize teşekkür ediyorum.

 

Değerli Velilerimiz,

 

Kıymetli Anne- babalar karne heyecanınızı içtenlikle paylaşıyoruz. Çocuklarımızın bir yılın yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmaları için sosyal, kültürel etkinliklere ve sportif aktivitelere katılarak eğlenerek dinlenmelerini sağlamanızı tavsiye ediyoruz. Hoşlandığı, başarılı olabileceğine inandığı, yetenekli ve ilgili olduğu tiyatro, sinema, resim, müzik vb. sanatsal alanlarda bir hobi edinmesi, sosyalleşmesi ve özgüveninin gelişmesi açısından önemlidir. Öğrenciler için tatil yalnızca dinlenmek ve eğlenmek değil, aynı zamanda iyi vakit geçirirken bir yandan da çeşitli kitaplar okuyarak bir dönem boyunca öğretilen bilgilerin pekiştirilmesi ve eksik bilgilerin tamamlanmasını sağlamaktır.

Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız. Unutmayalım! Hiçbir karne çocuklarımızdan daha değerli olamaz.

 

Sevgili Öğrenciler,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)