Okulumuzda İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Başlayan Çalışmalar Ekim Ayı Boyunca Devam Edecek.

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı gereği, kurulduğu günden bu yana sunduğu nitelikli ve özgün eğitimle  milletimizin teveccühüne mazhar olan imam hatip okulları, Merhum Millî Eğitim Bakanı Tevfik İleri'nin 17 Ekim 1951'de, 13.10.1951 tarih ve 601 sayılı Müdürler Komisyonu kararını onaylamasıyla  açılmıştır. 

Okulumuz Nazilli Şehit Sümer Deniz Anadolu imam hatip lisesinde, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, okullarımızın kuruluşunda ve yaşatılmasında emeği geçenlerin anılması, imam hatip okullarının dünü, bugünü ve geleceği konusunda öğrencilerimizle paylaşımda bulunulması, öğrencilerimizin okul kültürü ve aidiyeti kazanması amacıyla okul müdürlüğümüzce planlanan çalışmalar Meslek dersi Öğretmenlerince uygulanmaktadır. Bu kapsamda pano çalışmaları ve sınıf bilgilendirmeleri yapan meslek dersi öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz... 

Bu bağlamda okulumuzda,  Ekim ayı boyunca "İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri" çerçevesinde imam hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturacak etkinlikler uygulanacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)