Okulumuzda Haftanın Ayeti ve Hadisi Panosu Öğrencilerimiz Tarafından Oluşturuldu.

Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Zahide ÇELİKYURT ve öğrencilerimiz tarafından Yüce kitabımızın ayetlerinden ve Peygamber Efendimizin hadislerinden oluşan haftanın ayeti ve hadisi panosu oluşturuldu. 

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Okulları arasında uygulanan kalite takip sisteminin, eğitim ortamları ve fiziki imkanların geliştirilmesi alanı ekim-kasım ayı gerçekleştirilmesi gereken çalışmamız olan "Meslek dersi öğretmenlerince yapılacak planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarda veya LCD ekranlar ile hafta boyunca gösterilir." çalışma konumuz olan faaliyet Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Zahide ÇELİKYURT ve öğrencilerimiz tarafından Yüce kitabımızın ayetlerinden ve Peygamber Efendimizin hadislerinden oluşan haftanın ayeti ve hadisi panosu oluşturularak tamamlandı.

Dijital panomuzda da sergilenen ayet ve hadislerin öğrencilerimizin manevi gelişimlerini olumlu etkilemesi faaliyet hedeflerimizdendir. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)