Okulumuzda Etwinning Projesi Çalışmaları Başladı

 Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Huriye AYDIN TİBİLLİ ile Tekirdağ/Çerkezköy Veliköy MTAL İngilizce öğretmeni Gamze IRMAK' ın kuruculuğunu yaptığı "Mesleğini İyi Yap, Pabucun Dama Atılmasın" adlı eTwinning projesi ekim ayı itibariyle çalışmalarına başladı. Proje Mart ayı sonuna kadar çalışmalarına çeşitli etkinliklerle devam edecektir.

Projede ayrıca Bilecik/Osmaneli Nilüfer Hatun MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatih Hüseyin IRMAK, Bursa/Yıldırım Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Cahide SARAÇ ve Ordu/Altınordu Atatürk MTAL Sağlık Hizmetleri alanı öğretmeni Jale EYÜBOĞLU öğretmenlerimiz de ortaklık yapmaktadırlar.

Proje ile öğrencilerimize Ahilik teşkilatını ve Ahi Evran' ı tanıtacak olan öğretmenlerimiz onlara iş etiği ve ahlâki değerleri kazandırıp okul, iş ve meslek hayatındaki çeşitli durumları sorgulamalarını sağlayarak, etik karar verme becerisini geliştirmeyi amaçlamaktadırlar.

Zuver Kaya MTAL ailesi olarak bizler de Huriye AYDIN TİBİLLİ öğretmenimize ve proje ortaklarına verdikleri emek ve özveri için teşekkür eder, proje çalışmalarında başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Altınordu Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)