Okulumuzda Eba Destek Nokta'sı Açıldı!

Uzaktan Eğitim Süresince Okulumuzda Oluşturulan EBA Destek Noktaları, Covid-19 Tedbirleri Doğrultusunda Öğrencilerimizin İlgisine Sunulmuştur

2020-21 Eğitim Öğretim yılı başlangıcı için Pandemi sürecinde Bakanlık tedbirleri doğrultusunda 31 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında eğitimin uzaktan eğitim şeklinde yapılmasına karar verilmiştir.

Bu dönemde uzaktan eğitim yolu ile öğrencilerin eksik konu ve kazanımlarına yönelik program uygulanmasına başlanacağı için daha önce çeşitli nedenlerle EBA erişiminde zorluklar yaşayan öğrenciler için okulumuz Bilişim Sınıfında 4 bilgisayar ve internet erişimi ile EBA Destek Noktası oluşturulmuştur.

Bu noktada okul öğretmenimiz Halit İNCE koordinatörlüğünde online eğitim araçlarına erişim noktasında sıkıntı yaşayan öğrencilere rehberlik yapılacak ve bu dönemi en verimli şekilde geçirmelerine yardımcı olunacaktır. İnternet erişim sıkıntısı yaşayan öğrencilerimizin okul idaresi ile irtibata geçerek uzaktan eğitim süresince EBA Destek Noktalarından yararlanabilirler.

UYARI :  Pandemi kuralları gereği her öğrenci evden  kendi kulaklığını getirecektir!

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Merkez Milli Egemenlik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)