Okulumuzda Düzenlenen Önlük Giyme ve Bahar Şenliği Sonrası Öğleden Sonra Öğrencilerimize Mezuniyet Kutlama ve Hatırası Yapıldı.

Okulumuzda 04.05.2023 tarihinde Perşembe günü düzenlenen Önlük Giyme ve Bahar Şenliği sonrası öğleden sonra öğrencilerimize mezuniyet kutlama ve hatırası yapıldı.

Öğrencilerimiz için oldukça eğlenceli geçen şenlik ve yemek sonrası misafirlerimiz okulumuza gelerek törene katıldılar.

Okul Müdürümüz Ayşe Ünal'ın açılış konuşması sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Camcıoğlu, Metal Bölümü öğrencilerine belgelerini ve hediyelerini takdim ettiler.

Maddi manevi desteğiyle her zaman yanımızda olan  Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu öğrencilerimize çeşitli hediyeler vererek kendilerini tebrik ettiler.

Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürümüz Binnur Çiğri de hediye takdimi sonrası öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bu vesileyle tüm mezun olacak öğrencilerimize mutlu bir iş hayatı ve sağlıklı bir yaşam diliyor; öğrencilerimizin yetişmesinde üstün emek harcayan kadirşinas öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Bucak Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)