Okulumuzda Din Öğretimi Genel Müdürü Toplantı Yaptı

Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Dr. Ahmet İşleyen Okulumuzda, ilimizdeki tüm imam hatip okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Öğrencilerin bilim, kültür, sanat ve spora yönelik gönüllülük ve sosyal sorumluluk programları ile millî, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerleri benimsemelerine yönelik yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimize geçmişin tecrübesini ve bugünün güncel bilgisini kavratmak; gelecek tasavvuru oluşturma kabiliyetine sahip bir bakış açısı kazandırmak konularında görüş teatisinde bulunuldu.

 

İmam Hatip Okullarımızda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin akademik, mesleki ve sosyokültürel açıdan daha iyi yetişmeleri için okullarda eğitim ortamlarının iyileştirilerek zenginleştirilmesine, ders kitapları ve öğretim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik yapılan çalışmalar okul müdürleriyle istişare edildi.

 

Sayın Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İşleyen yapılan bu toplantılarla eğitimin kalitesini arttırmayı ve öğrencilerimizin daha nitelikli bir eğitim almasını hedeflediklerini söyledi. Bakanlığımızca bu doğrultuda atılan adımların, yapılan çalıştayların, öğretmen ve yönetici buluşmalarının eğitim yüzyılını yaşayan ülkemizin eğitim seviyesine olumlu katkılar sunacağını amaçladıklarını ifade etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Merkez Şehit Ahmet Özsoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)