Okulumuzda Bilgi Yarışması Heyecanı

18-19 Mart tarihinde okulumuzda Matematik Öğretmeni Uğurcan Çakar moderatörlüğünde ve jüri öğretmenlerimizin katılımıyla 9-10-11-12.Sınıf öğrencileri için heyecan verici bir bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya her sınıftan 1 takım olmak üzere 21 sınıf katıldı. Okul dersleri ve genel kültür teması üzerine kurgulanan yarışma açık uçlu 20 sorudan oluşmuştur. Yarışma boyunca öğrenciler büyük bir heyecan ve çekişme içinde yarıştı. Her takım, doğru cevaplar vererek puan toplamaya çalıştı. Salonu dolduran öğrencilerde kendi sınıf takımlarına büyük bir destek verdi.

Yarışma sonunda 9/C, 10/D, 11/B ve 12/E sınıfları en yüksek puanı alarak birincilik elde etmişlerdir. Okul Müdürü, yaptığı konuşmada ‘‘bilgi yarışmasının öğrenciler için hem eğlenceli hem de öğretici bir etkinlik olduğunu söyledi. Müdür, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti ve gelecekte daha da büyük başarılara imza atacaklarına inandığını’’ belirtti.

Okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmasının, öğrencilerin bilgilerini test etmeleri, yeni bilgiler öğrenmeleri ve takım çalışması yapmaları açısından oldukça faydalı bir etkinlik olduğu aşikardır. Emeği geçen öğretmen ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)