Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

                        24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

             Başta okulumuz öğretmenleri okulumuza emek vermiş öğretmenlerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve öğretmenlik gibi kutsal bir görevi ifa ederken şehit ve gazi olmuş tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

             Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü düzenlediğimiz etkinlikle kutladık. Eğlenceli ve duygu yüklü anlar yaşadığımız etkinlik öncelikle, Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu güzel günü kutlu olsun.

             Okulumuz öğrencilerinin üstlendiği “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” konferans salonumuzda velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize gerçekleştirilirken, gün boyu öğretmenler günü okulumuzun her yerinde coşkuyla kutlandı.

             Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı “24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı” okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilerek izleyicilerden büyük beğeni topladı. Sunuculuğunu öğrencilerimizin yaptığı program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

            Programda öğrenciler ve öğretmenler izleyicileri şiirler, şarkılar, müzik dinletisi ve koro gösterileri ile kendilerine hayran bıraktılar. Performanslar izleyicilerden büyük alkış aldı.

           Programın sonunda sahneye davet edilen Müdür Yardımcımız Muharrem DELİKTAŞ “ Bizim için çok büyük bir gurur verici bu program. Öğrencilerimiz öğretmenlerine çok güzel bir sürpriz hazırlamışlar. Ben de bugünün heyecanı içerisindeyim. Burada hayatlarını ulusuna, milletine armağan etmiş şehit öğretmenlerimizi de saygıyla ve rahmetle anıyorum. Emeği geçen bütün öğrencilerimizi ve bütün öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum.” dedi.

            Okul Müdürümüz Sayın Salih SEPİN, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, çocukları çok severdi. Çocukları öğretmenlere emanet etti. Bizler o emanetin bilincindeyiz. Üzerimize düşen görevleri sevgiyle yapmaya devam edeceğiz.Bu töreni hazırlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bizlere çok duygulu anlar yaşattılar. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vecizeleri ile sözlerimi tamamlamak istiyorum.

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır."

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır..."

           Bu duygu ve düşünceler ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Battalgazi Yavuz Selim İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)