Okulumuzda 2019/2020 Eğitim - Öğretim Yılının 1. Dönemi Bugün Sona Erdi

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi Değerli öğrencilerimizin karnelerini almalarıyla birlikte sona erdi.

Değerli öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun bir gayretle çalışmalarını sürdürdükleri bu döenm sonunda alınan karnelerle yarıyıl tatili de başlamış oldu.

Karne değıtımının ardından düzenlenen törende konuşan Okul Müdürümüz Mustafa KARA; "Değerli öğrencilerimize geçirdikleri bu yoğun çalışma döneminin ardından iyi tatiller demek istiyorum. Tatilinizi dinlenerek, eğlenerek ve derslerinizde yaşadığınız eksiklikleri ikinci döneme düzeltme inancıyla çalışarak geçirmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Yine törende konuşan Müdür Yardımcımız Ali GEDİZLİ de;"Verdikleri emeklerle öğrenci kardeşlerimizin kişiliklerinin gelişimine ve yaşadıkları topluma örnek olmalarını sağlayacak bilgi ve birikim kazanmalarına yardımcı olan saygıdeğer öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve değerli öğrencilerimize de aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum" dedi.

Tören; İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Biz de Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak; değerli öğretmen ve öğrencilerimize verdikleri emek ve çalışmalarından ötürü şükranlarımızı sunuyor ve iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyoruz...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Uşak Merkez Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)