Okulumuza Hoşgeldiniz

Okulumuza Hoş geldiniz..

Sayın Velilerimiz, Kıymetli Öğrencilerimiz

 

Bilginin emek ve alın teriyle harmanlandığı, sevginin saygıyla bütünleştiği, hoşgörünün empatiyle kol kola girdiği, beden ve ruhun eğitildiği yeni yuvanıza hoş geldiniz.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nin okul müdürü olarak bu selamlama mesajını kaleme almaktan onur duyuyorum.

Amacımız öğrencilerimizi etkili birer iletişimci, dengeli birer birey, iş birliği içinde çalışma ve katkıda bulunma bilincine sahip, bütünsel düşünebilen kişiler olarak yetiştirmektir.

Akademik başarıda bizler 2023 YKS verilerine göre kendi türünde ilimizin lideriyiz. YKS başarı sıralamasında ilk 30000 içine 14 öğrenci yerleştirme başarımız ile ilimizdeki liderliğimiz perçinlenmiş oldu.

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olarak şu ana kadar elde ettiğimiz başarılarla yetinmeyeceğiz. Şimdiki hedefimiz ise Fen Liseleri ile rekabet ederek orada da liderliğe uzanmaktır. Bu amaç doğrultusunda okul ekibi olarak birlikte çalışıyoruz. Hedefimize ulaşmak durmaksızın çalışacak olmayı gerektirse de öğrencilerimize kaliteli bir eğitim sunmayı ve topluma itibarı olan bir okul kazandırmayı kendimize borç biliyoruz.

Okulumuzun bu başarısı; kendilerini bu yola adayan öğrencilerimizin, onları destekleyen velilerimizin ve canla başla çalışan öğretmenlerimizin eseridir.

 Sizler de artık bu ailenin parçası oldunuz. Çok şanslısınız ve İyi ki bizimlesiniz. Hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.

Sözlerime son vermeden önce sizlere bu mesajı okuduğunuz için teşekkür eder, okulumuzun web sitesinde, sosyal medya kanallarında paylaştığımız etkinliklerimizdeki farkımızı ve kalitemizi zevkle takip etmenizi temenni ederim.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)