Okulumuz Zeka Oyunları Kulübü’nün Gerçekleştirdiği “satranç Turnuvası” Heyecan ve Başarı İle Tamamlandı

Okulumuzda Satranç Turnuvası Heyecanı

Okulumuz, öğrencilerin zihinsel kapasitelerini geliştirmek ve becerilerini artırmak amacıyla bir satranç turnuvası düzenledi

 

Öğrencilerimizin zihinsel kapasitelerinin ve becerilerinin geliştirilmesi; düşünen, üreten ve karşılaştıkları problemlere çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi; arkadaşlarıyla olan iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi; vakitlerini daha verimli geçirmeleri amacıyla okulumuzda satranç turnuvası yapıldı.

Zeka Oyunları Kulübü danışman öğretmenleri MÜJDAT AYDIN, BELKIS CANAN MUSLU ve ADEM AÇIKGÖZ öncülüğünde 8 Mart tarihinde okulumuzda tüm öğrencilerimizin katılımına açık satranç turnuvası düzenlendi.  Turnuvaya öğrencilerden yoğun başvuru oldu.

Satranç turnuvasına 35 öğrenci katılım sağladı. Heyecan ve başarı ile gerçekleştirilen turnuvada ilk 3 tur eleme usulüne göre yapıldı. 3. turdan sonra finale kalan 5 öğrenci ile İsviçre Sistemi’ne geçildi. Finalde yarışan 5 yarışmacı tüm rakipleri ile satranç maçları yaptı. Tüm karşılaşmaların sonucunda en yüksek puanı alan 10-F sınıfından MUHAMMET ENES BULUT Satranç Turnuvası’nın birincisi oldu. Turnuva ikincisi 9-H sınıfından DEVRAN DENİZ PARMAKLIOĞLU, üçüncüsü ise 11-A sınıfından HASAN CAN TÜRKEL oldu. İlk 3’e giren öğrenciler başarı belgesi ve ödül almaya hak kazandı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Kartal Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)