Okulumuz ve Uluslararası Öğrencilerimiz Hayırda Yarıştı

Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul idaresi, öğretmenleri, okul ve pansiyon personeli, Uluslararası öğrencilerimiz 6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem afeti nedeniyle seferber olarak hayırda yarıştı. Bu kapsamda okul olarak deprem bölgesine gönderilmek üzere;

1000 Adet Sucuk Ekmek
1000 Adet Meyve Suyu
3000 Adet Su
2500 Adet Ekmek
Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Ayrıca Uluslararası Öğrencilerimizin katılımlarıyla Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan tırların yüklenmesinde Sivas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Makine Yüksek Mühendisi Emre Torun Bey ile birlikte görev aldı. Uluslararası öğrencilerimiz ihtiyaç duyulan her anda depremden etkilenen 10 ilimize yardım etmek için seferber olurken; Sivas İl Müftülüğü'nden yapılan yardımların gönderilmesi için hazır bulunan tırın yüklenmesinde ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde toplanan malzemelerin itfaiye merkezinde bulunan tıra yüklenmesinde de okul personelimiz ve öğretmenlerimizle birlikte görev alarak hayırda yarıştılar.

Depremin meydana geldiği ilk gün itibariyle pansiyonumuz yakın çevresinde ikamet eden ve deprem nedeniyle korku ve panik içerisinde olan vatandaşlarımıza da pansiyonda yemek verildi, kendilerini güvende hissedecekleri bir ortam hazırlandı.

Yardım eden, maddi ve manevi destek veren tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz.

Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Merkez Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)