Okulumuz Tenis Turnuvasında Fırtına Gibi Esti

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 25 - 28 Şubat tarihleri arasinda düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Masa Tenisi Turnuvası´nda,öğrencilerimiz  kızlarda ve erkeklerde başarılı sonuçlar aldı.

Öğrencilerimiz Sakarya Gençlik ve Spor il Müdürlüğü´nün düzenlediği ve Adapazarı Lütfü Yaman Spor Salonu´nda yapılan Bireysel Küçükler Masa Tenisi Turnuvası´nda kızlarda Naziker Simay Sarvan il birincisi, Elmas Sarvan il ikincisi, Tuba Aydın ve Senem Atmaca il üçüncüsü, Damla Duman il dördüncüsü olurken erkeklerde Oğuzhan Yılmaz  il üçüncüsü, Aydın Uslu il dördüncüsü olma başarısı gösterdi. 

 

 

Ayrıca Agora AVM'de düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliğinde okulumuz erkek takımı il birincisi, kız takımı il ikincisi oldu. 
Oğuzhan Yılmaz, Aydın Uslu, Koray Yavaş ve Umut Yavuzyılmaz´dan oluşan Erkekler Masa Tenisi Takımı, Türkiye finallerinde Sakarya´yı temsil edecek. 
Naziker Simay Sarvan, Elmas Sarvan, Senem Atmaca ve Damla Duman´dan oluşan kız takımı ise ikinci olarak başarılarına bir yenisini ekledi. 


Okul Müdürümüz Kamil Önder, "Kız ve erkek masa tenisi takımlarımızı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Takımımıza destek veren herkese teşekkür ederim" dedi. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Kaynarca Esenbel Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)