Okulumuz Pansiyonunda Değerler Eğitimi Çalışmalarımız Devam Ediyor…

Balıkesir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Şubat-Mart ayı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen “Saygı” değeri ile ilgili olarak okulumuz pansiyon öğrencilerine 26 Şubat 2015 tarihinde bir sunum yapılmıştır.

Müdür Başyardımcısı Mustafa AKYILDIZ, Müdür Yardımcısı İbrahim ÖZDEMİR’in katıldığı, komisyon üyeleri ve belletici öğretmenler Tacettin ÇIRACI, Bayram ÖZALP tarafından yapılan “Saygı” konulu değerler eğitimi sunumunda öğrencilere, gündelik hayatta saygı göstermenin önemi, saygı görebilmek için saygılı bir birey olmanın gerekliliği, saygının bir değer olarak asla kaybedilmemesi gereken bir kişilik özelliği olduğu anlatıldı.

İbrahim ÖZDEMİR tarafından; milli, manevi değerlerimiz içerisinde saygı kavramının önemi vurgulandı. Saygı ile ilgili çeşitli slaytlar, resimler ve sözler gösterildi. Öğrencilere söz hakkı verilerek bu konuda düşüncelerini aktarması sağlandı.

Müdür Başyardımcısı Mustafa AKYILDIZ’ın pansiyon öğrencilerimize bazı hatırlatma ve  değerlerimiz konusundaki açıklamaları olmuştur. Söz alan Tacettin ÇIRACI; İlerleyen zamanlarda, Değerler Eğitimi Projesi  kapsamında benzer faaliyetlerimizin olacağını söylemiş ve etkinliğimiz tamamlanmıştır.

Balıkesir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak pansiyonumuz öğrencilerimize yönelik faaliyetlerimiz devam etmekte ve sürekli artarak devam edecektir…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Balıkesir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)