Okulumuz Öğrencileri, İlk Kıblemiz Mescidi Aksa ve Filistin İçin Mücadele Eden ve Şehit Olan Kardeşlerimiz İçin Fetih Suresi Okuma Etkinliği Gerçekleştirdi.

كَم مِّن فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللّهِ وَاللّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ

Bakara 249. ayet

 

“Nice küçük topluluklar, Allah'ın izniyle büyük kalabalıklara üstün gelmiştir! Zira Allah, güçlüklere karşı sabırlı olanlarla beraberdir.”

 

Ya Rab! Sen kimsesizlerin sahibi, mazlumların sığınağısın. Bütün mazlumlara ve bizlere rahmet, merhamet ve nusret eyle.

İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı ve Peygamberler şehri Kudüs’ü, mazlumların yurdu Gazze’yi zalimlerin işgalinden kurtar Allah’ım!

Ya Rab! Miracın basamağı Mescid-i Aksa’yı korumayı, bu uğurda mücadele etmeyi yeryüzündeki bütün Müslümanlara nasip eyle! Ümmet-i Muhammed’e birlik ve beraberlik ihsan eyle Allah’ım!

Evlerinden yurtlarından kovulan, mazlum küçücük bedenleriyle tağut bombardımanına maruz kalan küçücük çocukları , kadınları ve din kardeşlerimize rahmet eyle , öz vatanlarında garip kalan bütün mazlum Müslümanlara kurtuluş nasip eyle Allah’ım!

Mazlumların umudu aziz milletimizi, gariplerin yurdu cennet vatanımızı ve memalik-i İslamiyeyi her türlü tehlikeden koru Allah’ım!

Rabbimiz! Sen bizim Mevla’mızsın, Zalimlere karşı bizlere yardım eyle! Azgın topluluklara karşı bizlere yardım eyle! Yüce dinimiz İslam’a bizleri hizmetkâr eyle! Dualarımızı kabul eyle! Âmin

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Marmaraereğlisi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)