Okulumuz Öğrencileri Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

 

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri, Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi'ni yakından tanımak amacıyla keyifli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, öğrencilere okul seçimi konusunda daha fazla bilgi edinme fırsatı sundu. Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi'nin akademik programları, sosyal etkinlikleri ve fiziksel altyapısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olan öğrenciler, gelecekteki eğitimlerini şekillendirmede önemli bir adım attılar

 

 

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri, Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi'ni yakından tanımak amacıyla keyifli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, öğrencilere okul seçimi konusunda daha fazla bilgi edinme fırsatı sundu. Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi'nin akademik programları, sosyal etkinlikleri ve fiziksel altyapısı hakkında daha fazla bilgi sahibi olan öğrenciler, gelecekteki eğitimlerini şekillendirmede önemli bir adım attılar.

 

Öğrenciler, ziyaret sırasında okulun atmosferini yakından deneyimlediler ve lisans eğitimlerine dair fikir sahibi oldular. Aynı zamanda, ziyaretimizde Erciş Sevim Kürüm Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri ve yönetimi de öğrencilere rehberlik etti ve soruları yanıtladı.

 

Bu ziyaretimizde öğrencilerimize rehberlik eden ve çok güzel bir şekilde ağırlayan Sevim Kürüm Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Hikmet İRVEN başta olmak üzere okul rehber öğretmeni tüm okul personellerine teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)