Okulumuz Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi Kapsamında Çalışıyor

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün önderliğinde başladığımız MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUYOR projesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda çalışmalarına hızla devam etmektedir.

 

Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu projedeki hedefimiz; yardıma ihtiyacı olan ailelerin ihtiyaçlarını karşılarken öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenme ortamı sunma; aynı zamanda öğrencilerin sahip oldukları milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirebilmeleri, yardımlaşma, hoşgörü, merhamet, saygı ve sevgi gibi değerlerin önemini kazandırabilmektir. Bu projenin öğrencilerimizin ilk önce kişisel gelişimlerini destekleyecek daha sonra topluma faydalı ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak nitelikte olmasını planlıyoruz. Bu proje kapsamında 3 Engelli Çocuğu ile tek başına hayat mücadelesi veren bir anneye destek olmayı planladık. Oluşturulan planda evin odalarında büyük miktarda eşya eksikliği olduğu görüldü. Bundan dolayı öğrencilerimizin atölyelerde ürettikleri; Bilgisayar masası, Vestiyer, Elbise Dolapları, Tek Kişilik Bazalar ve Split Klima yardımı yapılarak evin ilgili odalarına montajları yapıldı. Elektrik tesisatı, Mobilya ve Sıhhi Tesisatları kontrol edilerek tespit edilen bakım ve onarım çalışmaları öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Ayrıca okul personelimiz tarafından tedarik edilen Halı, Nevresim, Battaniye ve Avizeler evin gereken odalarına yerleştirildi.

Sayın Okul Müdürümüz Dr. Ali Rıza Gönüllü önderliğinde tüm idari kadromuza, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

PROJE ÇALIŞMASIYLA  İLGİLİ RESİMLER

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Antalya Alanya Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)