Okulumuz Konya'da Birinci Oldu

 

"Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi kapsamında liseler arası yapılan yarışmada okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden Şerife CEYLAN, Cahit ZARİFOĞLU'nun "Yaşamak" isimli kitabı üzerine yazdığı kompozisyonla il birincisi oldu.

Yaklaşık bir yıl süren projeyi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Fatma Nur PINAR yönetti. Projeye katılarak bir yıl boyunca dört kitap okuyan ve kitaplarla ilgili tahliller yapan on öğrencimiz, yazdıkları kompozisyonları yarışmaya gönderdi. Yarışma sonucunda yapılan değerlendirmede öğrencimiz Şerife CEYLAN birinciliğe layık görüldü.

15 Haziran 2022 tarihinde yapılan ödül töreninde öğrencimiz Şerife Ceylan, ödülünü alarak okulumuzu gururlandırdı. Ödül törenine Okul Müdürümüz Ekrem ATILGAN, Müdür Yardımcımız Kamil AKYILDIZ ve öğrencilerimiz de katıldı. Şerife CEYLAN'la birlikte projeye katılan diğer dokuz öğrencimizi (Azra ERİŞ, Ahmet Nogay ÖZKONAKÇI, Mehmet Ali YILDIZ, Emine Sude TAŞÇI, Tülin YONSUZ, Sabit KIRDI, Sıla İNCE, Elif SONER, Yusuf Eren ZEYLAN) ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fatma Nur PINAR'ı tebrik ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karatay Karatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)