Okulumuz İle Pi Makina Arasında Protokol İmzalandı

              "Okul - Sanayi İşbirliği" kapsamında okulumuz  ile Pi Makina Otomotiv İnş.Mak.Paz.İhr.İth.San Ve Tic.Ltd.Şti. arasında protokol imzalanmıştır. Yapılan protokol ile alan programlarının güncellenmesi, teknoloji ile ilgili ortak çalışmaların yürütülmesi, öğrencilerin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve sektörde istihdamın artırılmasına katkıda bulunulacaktır.

 

"Okul - Sanayi İşbirliği" kapsamında okulumuz  ile Pi Makina Otomotiv İnş.Mak.Paz.İhr.İth.San Ve Tic.Ltd.Şti. arasında protokol imzalanmıştır. Yapılan protokol ile alan programlarının güncellenmesi, teknoloji ile ilgili ortak çalışmaların yürütülmesi, öğrencilerin yeterliliklerinin geliştirilmesi ve sektörde istihdamın artırılmasına katkıda bulunulacaktır.

Protokol neticesinde sektörde hem teorik hem uygulamalı eğitimler düzenlenecek, alan öğrencileri mesleki staj eğitimi yapacak, alan programlarına güncel katkı verilecek, sektör ve öğrencilerin yarışma, etkinlik ve organizasyonlara katılımı sağlanacaktır.

Yapılan protokolün hem okulumuza hem de Pi Makina Otomotiv İnş.Mak.Paz.İhr.İth.San Ve Tic.Ltd.Şti. 'ne katkı sağlayacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyoruz.

Protokolün yapılmasında emeği geçen Metal Teknolojileri Alan Şefi Selami UĞURLU öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)