Okulumuz Hazırlandı Öğrencilerini Bekliyor

2023-2024 Öğretim yılımızın başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarımızı tamamladık. Hazırlıklarımız Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Eğitim öğretime hazırlıkların tamamlaması ile ilgili resmi yazısı ve talimatıyla hız kazandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talimatları ile okullardaki hazırlıkların yürütülmesinin  ve rehberliğinin gerçekleştirilmesi  çerçevesinde okullarımızı ziyaret eden müfettişlerimizin ziyaretleri ile şekillendi. Serdivan İlçe Milli Eğitim müdürümüzün okulları bizzat detaylı olarak takipleri sonucunda tamamlandı. Hazırlıklarımızda istenilen ödeneklerimiz bakanlık tarafından çok hızlı şekilde okulumuza ulaştı.

Okul Müdürlüğü olarak sonuçlandırdığımız çalışmalar: Sınıf dolaplarımızın tadilat bakımlarının yapılması, Fen Sokağı'nın ve botanik köşemizin dizaynının yapılması, sınıflarımızın boyanması, arka bahçemizin hizmete alınması,  Detaylı sınıf temizliklerinin yapılması, sınıf perdelerinin yıkanması, mescit halılarının yıkanması, bahçe temizliklerinin tamamlanması,  öğrenci kitaplarımızın seminer döneminde sınıf rehber öğretmenlerimizin kontrolünde sınıflara ulaştırılması. 

Kayıtları tamamlanan sınıflarımızın oluşturulması, iletişim gruplarını oluşturularak öğrencilerimize ders programları, zaman çizelgesi, okul giysisi, ve servisler ile ilgili bilgiler ulaştırılması velilerimizin okulla iletişiminin sağlanması.

Öğretmenler kurulu toplantımız, seminer  çalışmalarımız, Öğretmen ders programlarımız, nöbet çizelgelerimiz ,Destekleme yetiştirme kurslarımız ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. 

5. sınıflarımızın okula uyumu ile ilgili yapacağımız ilk hafta faaliyetimiz belirlendi: Yeni gelen öğrenci sınıflarımıza 6.7.8. sınıf seviyesindeki şubelerimiz hoşgeldin ziyaretinde bulunarak onlara hediyeler takdim edecekler ve okulumuz ile ilgili bilgiler verecekler. Ayrıca ilköğretim haftası kutlaması hafta içinde yapılacak. Okulumuz bileşenleri olarak heyecanlı ve enerjik bir yıl için kendimizi hazırladık. Bilgiyi zihinden kalbe indirerek faydalı hale dönüştürecek bir eğitimin hedefiyle yorulmak için elimizden geleni yapacağız. Öğrencilerimiz, değerlisiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Serdivan Serdivan İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)