Okulumuz Hakkında Bilgiler. . . .

BUĞDAYLI İLKOKULU/ORTAOKULU HAKKINDA BİLGİLER....

01 Mart 2022 Salı gününden itibaren Gönen merkezde Mustafa Uşdu  Anadolu Lisesi B Bloğunda İlkokul/Ortaokul olarak NORMAL EĞİTİM şeklinde eğitim-öğretime devam etmektedir.

BUĞDAYLI İLKOKULU/ORTAOKULU

Toplumumuza bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı, dürüst ve karakterli bireyler kazandırmak olan okulumuz, Balıkesir Gönen/Buğdaylı İlkokulu-Ortaokulu Gönen-Bandırma arasındadır. Gönen'e 15 km uzaklıkta, Bandırmaya 25 km uzaklıktadır. Ulaşım zorluğu/sorunu yoktur. Gönen/Bandırma seferi düzenleyen araçlarla 30 dakikada bir ulaşım imkanı vardır.

Okulumuz taşıma merkezli okul olup 150 öğrencisi bulunmaktadır. Okulumuzda taşınan öğrenciler için öğle yemeği verilmektedir.

2 tane ana sınıfı, birer tane ilkokul sınıfları şubeleri ve yine birer tane ortaokul şubeleri bulunmaktadır. Şubelerimizde 12- 20 arasında öğrencimiz vardır.

2 tane ana sınıfı öğretmenimiz, 4 tane ilkokul öğretmenimiz ve 8 tane ortaokul öğretmenlerimiz vardır. Öğretmenlerimiz Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Dersi, Sosyal Bilgiler, Beden Eğitimi, Bilişim Teknolojileri, ilkokul ve ortaokul İngilizce branşındadır.

Öğretmenlerimizden Bandırma'da ve Gönen'de oturup oradan okula gelenler bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin yapacağı etkinliklere ağırlık verilen okulumuzda, belirli gün ve haftalar öğrencilerimizin aktif düzenlediği etkinliklerle kutlanmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Gönen Buğdaylı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)