Okulumuz Hacı Şaban Cengiz Ek Binasının Açılışı Yapılmıştır

07.06.2023 tarihinde okulumuz 'Hacı Şaban Cengiz Ek Binası' açılışı yapılmıştır. Açılışa Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürümüz Nuri KAYA, Şaban Cengiz Vakfı Operasyon Müdürü Kübra EKİNCİ, İdari İşler Müdürü Enes AVCILAR, Yönetici Asistanı Esra ATİK, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katılım sağladı.

Hacı Şaban Cengiz Ek Binası açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan program, konferans salonu, sınıfların ve atölyelerin ziyaret edilmesiyle devam etti.

Daha sonra Hacı Şaban Cengiz Ek Binası konferans salonunda gerçekleştirilen programda Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR ve Hacı Şaban Cengiz Vakfı Operasyon Müdürü Kübra EKİNCİ konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 Program okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları çeşitli gösterileriyle ve şarkılarıyla devam etti. Program plaket takdimi ve hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona ermiştir. Katılımlarından dolayı Kartal Kaymakamımız Abdullah DEMİR, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Harun TÜYSÜZ, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürümüz Nuri KAYA, Şaban Cengiz Vakfı Operasyon Müdürü Kübra EKİNCİ, İdari İşler Müdürü Enes AVCILAR, Yönetici Asistanı Esra ATİK, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Şehit Recep Büyük Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)