Okulumuz Erkek ve Kızlarda Badminton Spor Dalında İl 3. Olarak Derece Yaptı.

Okulumuz Badminton Küçük Erkekler takımımız 20.01.2022 tarihinde Afyonkarahisar Çiğiltepe Spor Salonunda yapılan maçlarda grubundan lider çıkmış ve kılpayı 2. Liği kaçırarak
İl 3. Sü

Badminton Küçük Kızlar takımımız da yine aynı şekilde
İl 3. Sü olarak kupaları okul başarı müzemize kazandırmışlardır.

Daha 3 aylık bir çalışma ile bu seviyede bir başarı gösteren öğrencilerimizi, gecesini gündüzüne katıp büyük fedakarlık sergileyen değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Badminton A Milli Sporcusu Tunahan ESER hocamızı tebrik ederiz.

Ayrıca Kaymakamlık Uhdesinde, Belediyemizin Destekleriyle, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Koordinesinde ilçemizde uygulanan Çobanlar Yıldızlarını Arıyor Projesi Kapsamında yapılan çalışmalar sayesinde bu kadar kısa sürede alınan bu güzel başarıların geçen süreçte çok daha iyi sonuçlara dönüşeceği aşikardır. Sayın Kaymakamımız Mücahit ÖZTÜRK' e, Her türlü desteğini esirgemeyen özellikle ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlayan Belediye Başkanımız Sn. Ali ALTUNTAŞ' a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İbrahim BADAK' a, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sn. Murat ÇEKİÇ' e, koordinatör Sn. Halil Kuş hocamıza ve maç boyunca sabahtan akşama kadar yanınızda bulunan çok yardımı olan eskimeyen öğrencilerimizden Spor lisesinde okuyan Nusret Kerim YILMAZ' a teşekkürü borç biliriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Çobanlar Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)