Okulumuz Bahar Etkinlikleri Başladı

Okulumuz etkinlere doymadı.26 mayıs 2022 perşembe günü Okulumuz Anasınıfı öğrencileri Aygaz parkında sabah kahvaltısı yaptı.Güzel geçen bir öğün ve etkinkiten sonra  sonra Alimler müzesi ve kalenin altındaki mağaralar gezildi.Belediye başkanımıza, belediye çalışanlarına,Aygaz parkı işletmecisi Nihat hocama ve refakat eden öğretmenlermize teşekkür  ederiz.

Okulumuz 1/D sınıfı öğrencilerimiz taş bina salonunda okuma bayramı kutladılar.Organizasyonu sağlayan Mustafa Özyürek hocama,ikramlarıyla renklendiren  velilerimize ve öğrencilerimize  teşekkür eder.Öğrencilermize başarılar dileriz.

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz Atatürk ortaokulu özel eğitim sınıfını ziyaret ettiler.Misafirperverliklerinden dolayı Atatürk ortaokulu idareci ve özel eğitim öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerimiz İskilip mesleki teknik anadolu lisesi  salonunda okuma bayramı kutladılar.Organizasyonu sağlayan Orhan SAĞIR hocama ve Ayşe SAĞIR hocama, velilerimize ve öğrencilerimize  teşekkür eder.Öğrencilermize başarılar dileriz.Salon konusunda misafirperverliği ve katkılarıyla İskilip mesleki teknik anadolu lisesi Müdürü Süreyya UĞUR beye ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Çorum İskilip Misakımilli İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)