Okulumuz Azime Yılmaz Z Kütüphanesi’nin Açılışı Yapıldı.

 

Okulumuz Azime Yılmaz  Z Kütüphanesi’nin  Açılışı  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa  ÖZDEMİR  tarafından  yapıldı.

      Okulumuz Azime Yılmaz  Z Kütüphanesi’nin  Açılışı  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa  ÖZDEMİR  tarafından  yapıldı.

      Çağdaş  Yaşamı Destekleme   Derneği  tarafından  okulumuza  kazandırılan  Z  kütüphanenin  açılışı  06.04.2015  Pazartesi  günü  gerçekleştirildi. Açılışa  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mustafa  ÖZDEMİR,  Kızılot  Jandarma Komutanı Ahmet ASİLTÜRK , Kızılot Mahalle   Muhtarı Ömer BİÇER, Okul-Aile Birliği  Başkanı  Üzeyir ÖZTÜRK, Okul Müdürleri, Öğretmenler,  Çağdaş Yaşamı Destekleme  Derneği Sekreteri Gülsüm  KAYA,  Dernek üyeleri, veliler  ve öğrenciler  katıldı.

       Açılış  töreni  Okul Öğrenci Meclisi Başkanı  Zühal KAVUZ’un  konuşmasıyla  başladı. Ardından  Çağdaş Yaşamı  Destekleme Derneği  Samsun Şube Başkanı  Yaşar SEZEN ve  Derneği  Genel Sekreteri  Gülsüm KAYA  söz  aldı. ÇYDD Genel Sekreteri Gülsüm Kaya, "Türkiye´nin bir çok noktasında okullarda kütüphane yapmak için kampanya yapıyoruz. Bugüne kadar toplamda 5 milyon kitap bağışında bulunmuşuz. Bu kütüphanemize de 2 bin kitap bağışında bulunduk. Umarız öğrencilerimize faydalı olur" şeklinde konuştu. Okul  Müdürümüz  Aydın KURU konuşmasında: “  İçinde bulunduğumuz çağ teknoloji çağı ve çocuklarımızın, gençlerimizin ellerinde akıllı telefon ve tabletleri sıklıkla görüyoruz. Amacımız ,daha  çok öğrencimizi  kitapla buluşturarak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmak. Böylelikle hem geçmişimizi  tanımalarına ve daha iyi anlamalarına yardımcı olmak hem de geleceğe yön veren, ufkumuzu aydınlatan, okuyan bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz.  Yaşadığımız  çağın en önemli değerinin, iyi yetişmiş insan gücü olduğu gerçeğinden hareketle Azime Yılmaz  Z kütüphanesinin okulumuza hayırlara vesile  olmasını  diliyor, saygılar   sunuyorum,” dedi.

      Son  olarak  İlçe Milli Eğitim  Müdürü  Mustafa Özdemir  konuşmasında: “Bizden  sonraki  nesli  en iyi şekilde  yönlendirmek ve yetiştirmek  gibi  bir görevimiz  var. Çanakkale Savaşı  ruhunu  öğrencilerimize aktarmak  gibi  sorumluluğumuz  var. Bu  sorumluluk  bilinciyle öğrencilerimizi  geleceğe  hazırlamamız gerekmektedir. Bizlere  bu  gaye  uğrunda  destek  olan  herkese  teşekkür  ediyorum” dedi.

 

    Okulumuz   Folklor Ekibinin  gösterisinden  ardından Plaket ve ödül  takdimi  yapıldı.Son  olarak  İlçe Milli Eğitim Milli Eğitim Müdürü  Mustafa Özdemir  açılış  kurdelesini  kesti. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Çarşamba Kızılot Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)