Okulumuz Arapça Bilgi Yarışmasında Dereceler Almıştır. Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

04/04/2015 Tarihinde Türkiye´deki bütün İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Arapça bilgi ve etkinlik yarışmaları Bitlis´te de coşkulu bir hava içerisinde yapıldı.

04/04/2015 Tarihinde Türkiye´deki bütün İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Arapça bilgi ve etkinlik yarışmaları Bitlis´te de coşkulu bir hava içerisinde yapıldı.

 

Bitlis kültür merkezinde cumartesi günü saat 10:00 da yapılan yarışmalar bilgi yarışması ile başladı.

Yarışma iki etapta yapıldı. Birinci etapta okulumuz 15 sorudan 13´üne doğru cevap vererek 130 puan alıp birinci etabın birincisi oldu. İkinci etabın birinciliğini ise Mutki İmam Hatip Lisesi 80 puan alarak aldı. Finale kalan 4 takım arasındaki yarışmada da okulumuz öğrencileri tarafından güzel bir performans sergilendi ve yine 15 sorudan 13´üne doğru cevap verilerek 130 puan alındı. Böylece öğrencilerimiz 02.05.2015 tarihinde Mardin´de yapılacak olan bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandılar. Okulumuzu bilgi yarışmasında temsil eden Vefa YILDIZ, Mehmet Sefa ASLANPAY, Edip SEPET ve Enver ŞİPAR öğrencilerimize Mardin´de de başarılar diliyoruz.

Metin canlandırma yarışmasında okulumuzu temsil eden Yunus Emre ŞİRİNGÜL de ilde birinci olarak  Mardin´de okulumuzu ve Bitlis´i temsil etmeye hak kazandı. Ona da başarılar diliyoruz.

Arapça şiir dalında okulumuzu güzel bir şekilde temsil eden Büşra GÜZELUÇAR kızımız da il ikincisi olarak o da güzel bir başarıya imza attı. Bütün öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

 

İşte yarışmadan bazı kareler;

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bitlis Tatvan Tatvan Şehit Mehmet Ali Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)