''Okulumuz, 23 Nisan Çocuk Kupası Turnuvasına Galibiyetle Başladı''

     2023 Yılı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. Yılı etkinlikleri kapsamında, Niğde Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile organizatör sorumlusu Anadolu Futbol Spor Kulübünün sorumluluğunda, Niğde il merkezinde ve Bor İlçe Merkezinde bulunan İlkokul 1.2.3.4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak "23 Nisan Futbol Şenliği ve Çocuk Kupası" etkinliği düzenlenerek hayata geçirildi.

     12 okul takımının müracaat ettiği turnuvada, üçer takımlı 4 grup yer almakta.Turnuvanın ilk maçı ise Selçuk İlkokulu ile Asım Zeynep Ecemiş İlkokulu  arasında 9 Mayıs 2023 Salı günü saat 09:30'da gerçekleştirildi.Görsel seyir zevkinin son derece güzel olduğu maçta rakibini 5-0 mağlup eden okulumuz turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.

      Okulumuz turnuvadaki ikinci maçında 12 Mayıs Cuma günü saat 09:30'da Süleyman Fethi İlkokulu ile karşılaşacak.

      Turnuva, tüm grup maçlarının oynanmasının ardından 18 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 11:00'de oynanacak olan final karşılaşması ile sona erecek. 

       Çocuklarımızı erken yaşta sporun güzellikleriyle buluşturmak ve onların kaynaşmalarına vesile olmak amacı taşıyan turnuvada tüm okul takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Merkez Selçuk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)